Hirdetés

Szolid ház a Sharkoontól



|

A Tarea fekete színben díszeleg, különösebb extrák nélküli, egyszerű megoldást kínál a PC-házak piacán.

Hirdetés

A Sharkoon bővítette termékpalettáját, ami a PC-házakat illeti. Az újdonság egy midi torony, amely a Tarea névre hallgat, kívül-belül fekete, nem utolsósorban pedig olcsó árat ígér. A 475 x 200 x 440 milliméteres és 6,2 kilogrammos acélszerkezetes ház különösebb extrák nélkül érkezik.

 

A torony kilenc darab 5,25 hüvelykes meghajtóhellyel rendelkezik, ezek mindegyike szerszám nélkül szerelhető. A felülre helyezett I/O-panel két darab USB 2.0-ás és egy darab eSATA portot tartogat, továbbá csatlakozót a mikrofonnak és a fejhallgatónak.

 

A Tareát a vízhűtésre is előkészítették, de a léghűtéses bővítésre is lehetőség van: összesen négy darab 120 milliméteres ventilátor szerelhető a házba. A Sharkoon Tarea ajánlott végfelhasználói ára 36,49 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.