Hirdetés

Szolid, játékos ház a BitFenix-től



|

A Shinobi az egyszerűség jegyében született, ennek ellenére elegáns és sokoldalú.

Hirdetés

A tajvani illetőségű BitFenix bemutatta harmadik PC-házát, amelyet kifejezetten a játékos beállítottságú felhasználóknak szán. A Shinobi névre keresztelt újdonság az egyszerűség jegyében született meg, ráadásul csendes is. Ennek ellenére sokoldalú, és könnyedén testre szabható.

 

A torony teljes egészében, kívül-belül fekete, úgynevezett SofTouch bevonatot kapott, ami ellenáll az ujjlenyomatoknak és az egyéb szennyeződéseknek - emellett természetesen jól is néz ki. Meghajtók tekintetében három 5,25 hüvelykes eszközt szerelhetünk be, 3,5 hüvelykesből pedig hetet. A házhoz jár egy 2,5 hüvelykes átalakító adapter is. A felülre helyezett I/O-panelre négy USB 2.0-ás port és az audiocsatlakozók kerültek.

 

A Shinobi támogatja a mini-ITX, micro-ATX és ATX típusú alaplapokat is. Hátul egy 120 milliméteres ventilátor segíti a szellőzést; az oldalablakkal ellátott második verzió esetén pedig előre is került egy légkavaró. A ventilátorokhoz porszűrő is tartozik. A BitFenix Shinobi várhatóan már ebben a hónapban megvásárolható lesz: az alapváltozat 49 euróba kerül majd, az oldalablakos verzióért pedig 59 eurót kérnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.