Hirdetés

Szörnyeteg a Sapphire kínálatában



|

Kétmagos Radeon X1950 grafikus kártyával jelentkezik a Sappphire.

Hirdetés

Bizonyára többen is emlékeznek az Asus és Gigabyte egyedi gyártású grafikus kártyáira, a kétmagos 7800GT-re, illetve annak idején sorozatgyártásban is megvásárolható szintén kétmagos 6600GT-re. A Sapphire most nem tétlenkedett, és a rivális ATI-AMD Radeon X1950 Pro grafikus lapkájából kettőt épített egy kártyára, ezzel közel megduplázva a teljesítményt.

 

x1950_pro_dual.jpg

A kétmagos grafikus kártyák kapcsán az NVIDIA 7950GX2 a jelenlegi csúcstartó, ahol két külön kártyát építettek egybe, de a Sapphire X1950Pro Dual esetében a két mag egyetlen kártyán helyezkedik el. Hasonlóan a 7950GX2-höz a kártya egyetlen x16-os PCI-Express foglalatba illeszkedk, így CrossFire alaplapban minden további nélkül használhatunk két ilyen kártyát, ezzel máris négy mag foghatunk grafikus adatok számítására.

 

A kártya áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.