Hirdetés

Szörnyeteg: Acer Aspire Predator játék-PC



|

Az Acer japán részlege hivatalosan is bemutatta legújabb szörnyét, a Predatort.

Hirdetés

Az Acer Aspire termékcsaládját erősítő Predator PC a hasonló nevű, kifejezetten játékra készített gép utódja, teljes kódneve ASG7710-A41. A narancs-fekete színű, mozgatható előlapú szörnyben egy 3.06 gigahertzes Intel Core i7-950 processzor dolgozik, amelyhez 6 gigabájtnyi DDR3-as memória tartozik, ezt akár 12 gigabájtig (!) is lehet bővíteni.

Ezek mellé jár egy dupla, egyenként 1 gigabájtos NVIDIA GeForce GTS 250 videokártya, egy Intel X58 Express chipset-es alaplap, valamint a géphez színben és stílusban passzoló Aspire G15 billentyűzet és G9 Laser egér is.


aspire_g_1.jpg

A háttértárról egy 1 terabájtos SATA merevlemez gondoskodik, de adott még a Blu-ray meghajtó, 11 USB 2.0 port, két eSATA, négy DVI-D kimenet, két gigabites Ethernet csatlakozó, valamint egy memóriakártya-olvasó. A gépen 64 bites Windows Vista Home Premium operációs rendszer fut majd.

Egyelőre nem tudni, hogy mikortól és milyen áron lesz kapható az Acer Predatora, de reméljük, hogy Amerikát és Európát is meghódítja majd, hiszen ilyen külsővel és belső tudással ez nem lesz nehéz. A tippek szerint egyébként nagyjából 1950 eurós áron várható a brutális újdonság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.