Hirdetés

Szünetmentes békekötés



|

A CeBIT óta már nem versenytársak a szünetmentes áramforrásaikról ismert APC és MGE márkák.

Hirdetés

 

apcprezi.jpg

 

 

 

A két cég ereje teljében, piaci megfontolásokból és nem anyagi nehézségek hatására egyesült. A bejelentés alkalmával elhangzott prezentációban az APC képviselője kiemelte az áramellátás problémájának fontosságát. Az internet ellátottság növekedésével hatványozottan szaporodó adatközpontok, szerverek költségeinek ma már jellemzően 40 százalékát adja az elektromos áram díja. A korszerűtlen, rossz hatásfokú, kiöregedett szünetmentes rendszerek továbbfejlesztés hiányában az egyre növekvő Internet infrastruktúra leggyengébb pontját képezik. A cég éppen ezért továbbra is növekedést lát a piacon, hiszen a szünetmentes rendszerek és azok hűtőrendszerének fejlesztése nélkül valóban összeomlana az Internet, azonban nem adatátviteli, hanem áramellátási és hűtési problémák okán.

 

Továbbra is mindkét név alatt jelennek meg termékek. Az MGE Office Protection Systems (az MGE leányvállalata) a 2 kVA alatti kategóriában kínál majd irodai védelmi megoldásokat, versenyezve az APC termékeivel. Az új közös APC MGE név alatt ugyanis nemcsak nagyválalati megoldások kaphatók majd, hanem az APC belépő, alsó szintű termékei is futnak. Hogy mely termékek tűnnek el vagy olvadnak egybe, azt hamarosan közzé teszi a cég.


apcsurge.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.