Hirdetés

Szuperbiztonságos Canon



|

A készülékek PDF nyomatairól utólag megmondható, hogy melyik géppel készültek és hogy eredetiek-e.

Hirdetés

A Canon Europe június elsejével bemutatta legújabb irodai multifunkciós készülékeit. A Canon iR5055/N, az iR5065/N és az iR5075/N modellek a közepes és nagy irodai munkacsoportok elvárásainak felelnek meg. A gyártó az új termék-család legfontosabb jellemzőinek a megnövelt sebességet, a kiváló nyomatminőséget, a fokozott adatbiztonságot, a csökkentett energiafogyasztást és az alacsony üzemeltetési költséget tartja.

 

ir5075n.jpg

55, 65, illetve 75 oldal percenként az iR5055/N, iR5065/N és az iR5075/N nyomtatási sebessége - a minimális bemelegedési idővel. Az új multifunkciós készülékek alapkiépítésben is képesek a kétoldalas beolvasásra 100 kép/perc sebességgel. A készülékekkel változatos befejező műveletek is végezhetők, például hajtogatás és lapbeszúrás.

 

Az új „multik" a vállalatok igényeit kiszolgáló biztonsági funkciókkal rendelkeznek a bizalmas információk megvédésére például jelszóval védett nyomtatás, a merevlemez titkosítása. A „PDF digitális aláírás" funkció segítségével pedig teljes körűen kiküszöbölhető a dokumentumok hamisítása, a beolvasott anyagokról később is megállapítható, hogy melyik berendezéssel készültek, ráadásul a biztonsági vízjel megmutatja, hogy a dokumentum eredeti, vagy másolat.

 

Az új berendezések megfelelnek a legújabb környezetvédelmi előírásoknak, bemelegedési idejük rövid, energiafogyasztásuk kicsi, használaton kívül automatikusan nyugalmi állapotba térnek. A készülékek megfelelnek az EU veszélyes anyagok használata korlátozási irányelveinek (RoHS), valamint az Energy Star program előírásainak.

 


A Canon iR5055/N, iR5065/N, iR5075/N Európában 2007. június 1. óta megrendelhető.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.