Hirdetés

Szupergyors memóriakártya a Toshibától



|

Az Exceria Pro másodpercenként 160 megabájtnyi adatot tud megmozgatni.

Hirdetés

A CompactFlash memóriakártyák a megjelenésük óta a leggyorsabbnak számítanak, és még ma sem tekinthetőek a legöregebb megoldásnak. A Toshiba új Exceria Pro kártyái most a világ leggyorsabbja címért szállnak ringbe: másodpercenként akár 160 megabájtnyi adatot is képesek megmozgatni. 

A kártya maximális olvasási sebessége 160 MB/másodperc, míg az írás tekintetében 150 megabájttal kell "megelégednünk". Mindez persze függ a kártya kapacitásától is, amely egyébként 16, 32 és 64 gigabájtos értékek szerint alakul. A két nagyobbik adattároló írási sebessége 95 megabájtra csökken, másodpercenként. 

Természetesen még ez sem számít lassúnak, így a DSLR típusú fényképezők tulajdonosai számára jó választás lehet az Exceria Pro. A CompactFlash Specification Revision 6.1-gyel is kompatibilis kártyák támogatják az UDMA7-et is. A nagy sebességnek köszönhetően a 4K-s videók is gond nélkül rögzíthetőek a kártyára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.