Hirdetés

Szupergyors OCZ SSD, HSDL interfésszel



|

Az IBIS nevű meghajtó elképesztő sebességekre képes, hála a HSDL-nek.

Hirdetés

Az OCZ legújabb SSD-je IBIS névre hallgat, és HSDL technológiát használ. A High Speed Data Link interfész érdekessége, hogy ellentétben a megszokott SAS-szel (Serial Attached SCSI) már akár 20 gigabit per másodperces adatátvitelre is képes.

 

A 3,5 hüvelykes IBIS MLC NAND Flash memóriát használ, és négy SandForce SF-1222 vezérlőt tartalmaz. Becsült élettartama 2 millió üzemóra, olvasási és írási sebessége pedig 740, illetve 720 megabájt másodpercenként, ami mindenképp figyelemreméltó. A meghajtóhoz három év garancia is jár.

 

A 100 gigabájtos modell ára 529 dollár, a 160 GB-os 629 dollárba, a 240 GB-os 739 dollárba, a 360 GB-os 1099 dollárba, a 480 GB-os 1299 dollárba kerül, míg a 720 GB-os változatért 2149 dolláért, a 960 GB-osért pedig 2799 dollárt kell fizetni. Az elkövetkezendő hónapokban megjelenő SSD-ről a HotHardware már tesztet is készített; azonban mint ők is rámutattak, a kiváló SSD-k árai annyira prémium kategóriába sorolhatóak, hogy még az amúgy sem olcsó társaikhoz képest is meglehetősen drágának számítanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.