Hirdetés

Szupergyors SSD 1,8 hüvelykben



|

A SMART Storage Systems SAS adattárolója 500 megabájt per másodperces átvitelre is képes.

Hirdetés

Az SSD-k piacán egyre több új meghajtóval próbálják elnyerni a vásárlók kegyeit, a Greenliant például legutóbb energiatakarékos megoldással próbálkozott. Szinte minden gyártó aktív a szektorban, a SMART Storage Systems is bemutatta a saját újdonságát. Ez az Optimus névre hallgató, 1,8 hüvelykes SAS SSD.

Az adattároló a gyártó első ilyen SSD-je, amely egyébként meglehetősen gyors, ugyanis másodpercenként 500 megabájtot képes megmozgatni. A másodpercenként elvégezhető véletlenszerű I/O-műveletek száma 100 és 45 ezer.

Az igen apró, 1,8 hüvelykes SSD összességében egy olyan adattároló lehet, amely kiváló alternatívát jelenthet akár a szerverekben is. Bár a meghajtó kapacitása nem túl nagy, csupán 300 és 400 gigabájtos verziókban létezik az Optimus, a kicsi méret lehetővé teszi, hogy egyszerre többet is alkalmazzanak belőlük. Az Optimus az idei második negyedévtől lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.