Hirdetés

Szupergyors SSD az ASUS-tól



|

A HyperXpress SSD-ben két Kingston meghajtó dolgozik.

Hirdetés

Az SSD-k egyértelműen sokkal megbízhatóbbak attól, mint azt sokan várták, így kicsit sem meglepő, hogy egyre többen nyitnak a kategóriában. Így tesz az ASUS is, amely az első SSD-jét villantotta meg, a HyperXpresst. A név árulkodó, ugyanis az ASUS a Kingston memóriával és adattárolással kapcsolatos HyperX brandjével dolgozik együtt. 

Hirdetés

A 2,5 hüvelykes, 9,5 milliméter vastag adattároló SATA Express csatolófelülettel rendelkezik, és májusban kerül a piacra. Belül RAID 0 elrendezésben találunk két 6 gigabit per másodperces adatátvitelre képes mSATA meghajtót, amelyeket egy ASMedia kontroller vezérel. 

Az ASUS egyelőre csak prototípust mutogatott, állítólag a jövőben két M.2 SSD is kerülhet a meghajtóba az mSATA verziók helyett. Így az adatátviteli értékek még magasabbak lehetnek, bár a jelenlegi 778 megabájt per másodperces szekvenciális értékeket sem érheti panasz. 

A 2014-es Computexen várhatóan rengeteg SATA Express felületű M.2-es SSD-t látunk majd. 

 

Fotó: legitreviews.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.