Hirdetés

Szuperlapos, de 2 TB-os a Seagate új külső HDD-je



|

A világ legvékonyabb 2 TB-os külső HDD-je a Seagate Backup Plus Ultra Slim.

Hirdetés

A Seagate bemutatta a világ legvékonyabb 2 TB-os külső merevlemezét, a Backup Plus Ultra Slimet. A meghajtó tetszetős dizájnt kapott, ugyanakkor nagyon lapos és még a felhőbe is tud menteni. 

Hirdetés

A Backup Plus Ultra Slim rekordját a 2,5 hüvelykes kategóriában az jelenti, hogy mindössze 9,6 milliméter vastag. Ezzel több mint 50 százalékkal laposabb a többi 2 TB-os külső HDD-nél. 

A lapos adattárolón elfér 500 000 zeneszám, 320 000 fotó vagy 240 órányi HD-s videó. A HDD arany vagy ezüst színben létezik, és kiváló választás azoknak, akik külsőre is nagyon stílusos kiegészítőkkel szeretnek megjelenni. 

A meghajtóhoz a Seagate Dashboard szoftver is jár, amivel testre szabható és ütemezhető biztonsági mentések állíthatóak be. Jár hozzá továbbá 200 GB felhős tárhely a Microsoft OneDrive szolgáltatásán, 2 éven át. 

Szintén jár a csomagban a Lyve szoftver, ami pedig a fotók és videók gyors és egységes rendezését segíti, egyetlen könyvtárba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.