Hirdetés

Szupermini SSD-k a Netlisttől



|

Az mSATA-s SSD-k Mini és Slim kiadásokban érhetőek el.

Hirdetés

A Netlist memóriákkal és adattárolókkal foglalkozó vállalata bemutatta legújabb SSD-meghajtóihoz, amelyek igen kis méretekkel rendelkeznek. A Mini és a Slim neveket kapott adattárolók mSATA csatlakozóval rendelkeznek, szerverekben, adatközpontokban, hálózati és adattárolási rendszerekben lehet kulcsfeladatuk.

 

A Netlist újdonságai 3 gigabit per másodperces SATA interfészen át kommunikálnak, és 48-bites címzési módot használnak. 64 MB cache memóriával bírnak, SLC vagy MLC NAND Flash lapkákkal egyaránt felszerelhetőek.

 

Az mSATA Mini SSD 4-től 32 gigabájtos kapacitásig érhető el, olvasási és írási sebessége 120 és 48 megabájt másodpercenként. Az mSATA Slim SSD már 128 gigabájtos változatban is létezik, ez 240 és 190 megabájt per másodperces adatátviteli értékekkel bír.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

SSD-vásárlás

Használatbavétel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.