Hirdetés

Szupermini, USB 3.0-ás külső LaCie HDD-k



|

Az alumínium házba burkolt merevlemezek meglehetősen kicsik, ellenben gyorsak is.

Hirdetés

A LaCie rengeteg merevlemezt gyártott már, de a miniatűr pendrive-jairól is ismerhetjük. Legfrissebb újdonságaik a Rikki és a Minimus névre hallgató, meglehetősen kicsi külső merevlemezek (nagyjából 7 x 11 centiméter). Mindkét HDD támogatja az USB 3.0-t, így elérik az 5 gigabit per másodperces adatátviteli sebességet.

 

Mindkét modell szálcsiszolt alumínium házat kapott, így nem csak szépek, de viszonylag ellenállóak is a fizikai behatásokkal és a hőtermelődéssel szemben. A tárolókhoz a LaCie szoftvercsomagot is mellékel, mentési célokra.

 

Furcsa módon a Minimus a nagyobbik HDD: 3,5 hüvelykes, és 1 terabájtos tárhelyet biztosít, 130 dollárért cserébe. A Rikki 2,5 hüvelykes HDD, 500 gigabájt tárhellyel. Ezért 100 dollárt kell fizetni. A gyártó ígérete szerint a merevlemez alumínium burkolata újrahasznosítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.