Hirdetés

Szupermini USB-s digitális tunerkártya



|

A picoStick USB-s digitális tévé-tunerkártya a megszokott modelleknél is jóval kisebb.

Hirdetés

 

Nem mintha az eddigi USB-s tévévevők nagyok lettek volna, de a PCTV Systems legújabb digitális tunere, a picoStick a szokásosnál is jóval kisebb. Elég ránézni, és tudjuk, ha tunerről van szó, többé nem kell hitelkártya mértű változatokkal bajlódni. 

 

A londoni PlayBite 2009-en bemutatott eszközt a világ legkisebb DVB-T tunereként ismertették meg a közönséggel. A fém házzal készített picoStick lehajtható kupakot kapott, amit így nem tudunk elhagyni. Hossza 3,5 centiméter, szélessége pedig 1,2 centiméter.

 

Az MPEG-1, MPEG-2, DivX és H.264-es videók rögzítésére alkalmas tunerkártya használatához nem szükséges antenna. A tervek szerint az Amazon és a Play.com áruházából már a jövő héttől elérhető lesz, 50 fontos (15 000 forint) áron.

 

TV-tuner vásárlása előtt áll? Segítünk választani.

 

picostick-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.