Hirdetés

Szuperolcsó Ultra HD TV Japánból



|

A Seiki UHD TV-je sokkal olcsóbb, mint egy új autó - vajon megéri?

Hirdetés

A japán Seiki egy olyan Ultra HD TV-t dobott a piacra, ami elképesztően kecsegtető árral csábítja a felhasználókat: az 50 hüvelykes, 3840 x 2160 pixeles készülék ára csak 1300 dollár. A megszokottak szerint 16:9-es képaránnyal rendelkező eszközről sajnos nem sok minden mondható el a minőségét tekintve, lévén a Seiki nem túl ismert gyártó. 

Egy 1300 dolláros UHD TV mindenesetre csodaszámba megy, még akkor is, ha amúgy a termékről és a gyártójáról szinte semmit sem tudunk. Talán éppen ezért olyan kockázatos egy ilyen megrendelésébe belevágni (jelenleg az amerikai TigerDirectnél kapható), ugyanakkor ennyiért talán még a rizikót is megérheti. 

Nem árt ugyanakkor észben tartani, hogy a kijelző hiába is olcsó, a 4K-s képvilág kihasználásához új médialejátszóra, set-top boxra, Blu-ray-lejátszóra vagy egyéb eszközre lesz szükség, amely ilyen felbontással továbbítja a jelet. Eddig elég kevés ilyen van a piacon, azok is igazolták, hogy az Ultra HD sokáig luxus marad: a Samsung tévéje például 40 000 dollárba kerül

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.