Hirdetés

Szuperszéles vásznú Philips 3D Blu-ray lejátszó



|

Analóg 7.1-es hang kimenet is van a Philips BDP7500S2 / B2 3D Full HD lejátszón.

Hirdetés

A sikeres előd, a BDP7500 Blu-ray lemezjátszó után az S2-re illetve B2-re végződő modellekkel jelentkezik a Philips - az elnevezésbeli különbség csak az ezüst illetve fekete színt jelöli. Az újdonságok már képesek lejátszani a Full HD 3D Blu-ray albumokat, igaz, ehhez frissítenünk kell benne a firmware-t. Természetesen a 3D élményhez szükségünk lesz egy kompatibilis Philis televízióra és az LCD szemüvegeket és jeladót ia magában foglaló készletre is. 3D-s filmlejátszáskor progresszív 2×24p filmkockát állít elő másodpercenként, hiszen duplázni kell a teljes képváltós 3D technológia okán.

 

Philips BDP7500S2
Philips BDP7500S2


Biztosított a HDMI 1.4 szabvány szerinti csatlakozás és akár Cinema 21:9, azaz extra széles megjelenítők használata is. Nem csak digitális, hanem analóg 7.1 csatornás hang kimeneteket is elhelyeztek a hátoldalon. Beépített DTS-HD Master Audio / Dolby True HD dekóderek teszik teljessé a szolgáltatásokat. Érdekes Subtitle Shift (felirat elcsúsztatása) funkció, amivel széles vásznú anyagokon is a kép csonkolása nélkül tehetjük jól láthatóvá a feliratot.

 

Philips BDP7500S2
Philips BDP7500S2


A lejátszó Ethernet csatlakozó révén vagy a külön beszerezhető Wi-Fi adapterrel házi számítógépes hálózatba kapcsolva DLNA lejátszóként használható, emellett a Net TV szolgáltatások is elérhetők rajta. A specifikációk szerint a készülék lejátssza a DivX Plus HD tartalmakat, az MKV formátumú H.264 kódolású AAC hangtömörítéses filmeknek szintén barátja.


A gyártó szerint másodpercekre rövidült a Blu-ray lemez beolvasásának kényszerű várakozási ideje. A szebb képalkotást az új CinemaPerfect HD technológia segíti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.