Hirdetés

Szupervékony HDD a WD-től



|

A Western Digital 2,5 hüvelykes merevlemeze csupán 5 milliméter vastag.

Hirdetés

A 2,5 hüvelykes merevlemezek között már a 7 milliméter vastag meghajtók is igazán laposnak számítanak, azonban az ultrabookok lehetőleg ettől is kisebb alkatrészeket igényelnek a karcsú vonalaikért. A Western Digitalnek sikerült felülmúlnia a jelenlegi modelleket.

A WD új Blue merevlemeze 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál, 2,5 hüvelykes házba zárva. Az igazi érdekessége pedig az, hogy mindössze 5 milliméter vastagságú. Ezzel nagyon úgy tűnik, hogy a hardvergyártók kedvenc tárgya, amit formában utánozni akarnak mindennel, az a bankkártya.

A mobilos felhasználásban új távlatokat nyújtó Western Digital Blue UltraSlim HDD apró csatlakozókat kapott, amelyek egyesítették a SATA csatolót és az energiafelvételhez szükséges interfészt. Ennek köszönhetően maradt elég hely a belső alkatrészeknek. 

Az ultrabookokban, set-top boxokban és médiaeszközökben is hasznosítható adattárolónak további kiváló pontja a vételára, amely minden figyelembe véve nagyon alacsony, csupán 89 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.