Hirdetés

Szupervékony külső DVD-író a Samsungtól



|

A Samsung új külső DVD-írója meglehetősen vékony, elsősorban netbookok mellett szolgálhat.

Hirdetés

A Samsung bemutatta legújabb külső DVD-íróját, melynek legfőbb érdekessége a kicsi mérete. Többek között ezért is, elsősorban a netbookok tulajdonosait célozzák meg vele. Az író egyébként amellett, hogy vékony, tetszetős is, ezt bizonyítja, hogy iF Product Award Design-díjat is nyert.

 

Az optikai meghajtó hét féle színben kérhető, és a Samsung szerint a rivális íróknál 20%-kal kisebb és 25%-kal könnyebb az SE-S084D. A meghajtó Windows és Mac operációs rendszereket támogat.

 

Annak érdekében, hogy az átviteli sebességnél gyorsabb írásnál bekövetkező hibákat elkerüljék, Buffer Under Run technológiát alkalmaztak. Újraírható CD-t 24x-es sebességgel írhatunk, míg DVD-RW lemezt 6x-osan. Az SE-S084D már kapható, 70 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.