Hirdetés

Szupervékony, LED-es monitor az LG-től



|

Az LG szerint az E2290V a világ legvékonyabb kijelzője.

Hirdetés

Az LG Electonics bemutatta legújabb monitorát, amelyről úgy gondolja, hogy a világon a legvékonyabb kijelző. A 21,5 hüvelykes megjelenítő az E2290V fedőnevet kapta, és mindössze 7,2 milliméteres profilmélységgel rendelkezik.

 

A szélesvásznú LCD-kijelző LED-es háttérvilágítást használ, aminek köszönhetően a 10 000 000:1 kontrasztarány is elérhető. A monitor talpa szálcsiszolt alumínium, így amellett, hogy vékony, elegáns megoldás is.

 

Az E2290V 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes, válaszideje 2 milliszekundum. A 250 cd/m2 fényerővel rendelkező monitor D-Sub, DVI és HDMI csatlakozókat rejt a hátulján. Ajánlott végfelhasználói ára 330 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.