Hirdetés

Szupervékony OLED-kijelzők



|

A Sony újdonsága 11 inches, és csupán 0,3 milliméter vastagságú.

Hirdetés

 

sonyoled_1.jpg
 

A Sony eddig is ismert volt OLED-kijelzőiről, és televízióiról, amelyek a technológia hasznosításának hála papírvékonyak voltak. A gyártó azonban nem állt le a fejlesztésekkel, és bemutatta legújabb OLED-képernyőit.

 

A 3,5 inch méretű prototípus mindössze 0,2 millméter vastag, és QVGA felbontást képes megjeleníteni. Noha ez csak egy átlagos mobiltelefon képernyőjével ér fel, érdemes megemlíteni, hogy az LCD-kijelzők esetében a világ legvékonyabbja címet birtokló változat is 0,67 milliméter vastag, és csupán 2,2 inches.

 

A Sony másik OLED-megjelenítője ellenben már 11 inches, ám még így is csupán 0,3 milliméter vastagságú. Ez már 960 x 540-es képfelbontásra képes. Érdekességképp megemlítjük, hogy ez tízszer vékonyabb a Sony XEL-1-es OLED-TV-jétől. Mennyire vékony? Nézzék meg Önök is:  

 

sonyoled_2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.