Hirdetés

Tábla-PC a Delltől



|

A Latitude XT a cég első tábla-PC-je lesz.

Hirdetés

A Dell hivatalosan is bejelentette, hogy Latitude XT néven piacra dobja az első tábla-PC-jét. Jelenleg ezek a készülékek a noteszgép piac mindössze 2,4 százalékát teszik ki, de elemzők szerint a Dell döntése biztos, hogy kicsit megváltoztatja a dolgokat. Az előrejelzések szerint 2011-re a tábla PC-k részesedése 6,3 százalékra nő majd.

A Latitude XT 12,1 hüvelykes LED háttérvilágítású kijelzőt, 1,06 gigahertzes Inel Core 2 Solo processzort, 1 gigabájt memóriát és 40 gigabájt memóriát tartalmaz. Windows Vista Business Edition vagy Windows XP Tablet Edition operációs rendszerrel rendelhető. Alig több mint 1,5 kilogrammot nyom és akkumulátora 5 órányi működésre képes. Érintésérzékeny kijelzője az ujjal és a hozzáadott mutatóeszközzel (amely külön jobb egérgombot is kapott) is kezelhető.

A készülék év végén lesz megrendelhető a Delltől - elég borsos - 2500 dolláros (körülbelül 430 ezer forintos) áron.

 

 

dell.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.