Hirdetés

Tabletek 2560 x 1600-as felbontással



|

A Samsung hamarosan csúcsfelbontású tabletekkel áll elő.

Hirdetés

A Samsung már hosszabb ideje ráállt arra a stratégiára, hogy a termékeinek a puszta számával hódítja meg a piacot. Elvégre ha eltekintünk a csúcskészülékeitől, a sikert az óriási kínálatnak (is) köszönheti. A dél-koreai gyártónak azonban mindig sikerül meglepni a felhasználókat, és ezúttal is újabb tabletekről érkezett beszámoló. 

Állítólag egy SM-P600 és egy SM-P900 kódnévre keresztelt modellel készülődik a Samsung, ezekből pedig további öt, módosított kiadást is piacra szeretnének dobni. A táblák érdekessége az lesz, hogy csúcsminőségű felbontást kínálnak, és 2560 x 1600 képpontot lesznek képesek megjeleníteni. Vélhetően a WQXGA felbontás már azt jelenti, hogy legalább 10,1 hüvelykes gépeket várhatunk. 

Nem lenne persze meglepő, ha az SM-P900-ról kiderülne, hogy tulajdonképpen egy jól felszerelt Galaxy Tab 3 lesz, 10,1 hüvelykes méretben. Az SM-P600-ról azt beszélik, hogy talán 8 hüvelykes verzió lehet, de természetesen hivatalosan ezt nem erősítette meg a Samsung. Annyit tudni még a tabletekről, hogy a 3G mellett LTE-képesek is lesznek, Android 4.2-vel. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.