Hirdetés

Tabletekhez szánt pendrive-val állt elő a Kingston



|

64 gigabájttal bővíti az androidos eszközök tárhelyét a DataTraveler microDuo 3.0.

Hirdetés

Új érdekességekkel rukkolt elő a Kingston, amely ezúttal egy flash meghajtót és egy memóriakártyát húzott elő a kalapból. A pendrive-ot tekintve az USB 3.0 és a microUSB keresztezéséről beszélhetünk: a DataTraveler microDuo 3.0 egy kifejezetten androidos táblagépekhez és okostelefonokhoz szánt kiegészítő, amely akár 64 gigabájttal is képes kiegészíteni a készülék tárhelyét. 

Hirdetés

Az USB-kulcs USB 3.0-ás és microUSB-s csatolóba is bedugható, és bármilyen OTG-kompatibilis eszközzel használható. 16 és 32 gigabájtos verziók mellett 64 gigabájtos is elérhető lesz, öt év garancia mellett. 

A Kingston másik újdonsága a Class 10-es UHS-I microSDHC/SDXC memóriakártya, amely ugyanekkora méretek mellett 90 megabájt per másodperces olvasási és 45 megabájt per másodperces írási sebességeket tud biztosítani. Ez megfelelő a Full HD-s és a 3D-s videók rögzítésére, szakadás nélkül. A memóriakártyákra élettartam-garancia jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.