Hirdetés

Takarékos, de erős nettop az MSI-tól



|

A Wind Box DE520 a szokásos Atom processzor és integrált grafikus vezérlő helyett erősebb hardverekkel érkezik.

Hirdetés

A legtöbb helytakarékos mini-PC vagy nettop általában az Intel Atom processzorát és valamilyen integrált grafikus megoldást használ; azonban az MSI úgy döntött, a legújabb Wind Box ettől erősebb lesz. A DE520 valóban többet tud legtöbb társánál.

 

A gépbe egy 2,7 GHz-es Pentium Dual-Core E5400-as CPU került, amihez egy Mobility Radeon HD 5430 társul, 512 MB GDDR3-as memóriával. Az új processzor nagy előnyt jelent az Atomhoz képest, a videókártya pedig remekül jöhet HD-tartalmak és játékok esetében.

 

Mivel az 1080p-s H.264-es videólejátszás is támogatott, a gépből remek HD-s médiacenter lehet. A mindössze 300 x 260,7 x 65 milliméter méretű PC szinte bárhol elfér, olyan helytakarékos. Feltehetően csendes is, ugyanis teljes terhelés alatt is csupán 120 wattot fogyaszt.

A 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkező gépen DVI, HDMI, S/PDIF és 7.1-es audiocsatlakozót egyaránt találunk. A négy USB port mellé egy mini-PCI-E-s kártya is került, ami 802.11b/g/n-es Wi-Fi-kapcsolatokat képes biztosítani, és találunk egy kártyaolvasót is a DE520-on.

 

A mini-PC két DDR3-as foglalata 4 GB RAM-ot képes kezelni. A DE520 létezik olcsóbb kiadásban is, DC520 néven: itt Mobility Radeon HD 5430 helyett integrált Intel GMA X4500 grafikus rendszert találunk. A gépek árai egyelőre ismeretlenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.