Hirdetés

Takarékos gamer alaplappal frissít az ASRock



|

Az LGA1151-es foglalatú processzorokat szolgálja ki a H110M-DS/Hyper.

Hirdetés

Megérkezett az ASRock H110M-DS/Hyper alaplapja, amely egy belépőkategóriás megoldás az LGA1151-es foglalatú processzorokhoz, olcsóbb gamer PC-khez. 

Hirdetés

A gyártó a kedvező árkategória ellenére gamer termékként pozicionálja az alaplapot, amely az Intel H110 Express lapkakészletére épít. Egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát. 

Az alaplap összesen két darab DDR4-es memóriamodult tud befogadni, kétcsatornás módban maximum 32 GB RAM-ot kezel, 2133 MHz-es órajelekkel. Van rajta egy PCI-Express 3.0 x16 slot, illetve akad egy PCI-Express 2.0 x1 is. 

6 Gbps-os SATA portból négy, USB 3.0-ból négy áll rendelkezésre, van 6-csatornás HD audio, gigabites Ethernet és dual-link DVI. 

Az UEFI BIOS-szal szerelt alaplap ára 60 dollár alatt várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.