Hirdetés

Takarékos SSD-vel hódítana a Crucial



|

Ár-érték arányban jónak ígérkezik a Crucial BX200.

Hirdetés

A Crucial bemutatta a BX200-as SSD-sorozatát, amely elsősorban ár-érték arányban próbál meg hódítani a vásárlók körében. 

Hirdetés

A meghajtók szekvenciális olvasási és írási sebessége eléri az 540 és a 490 MB per másodperces értékeket, a másodpercenkénti I/O-műveletek száma pedig a 66 és a 78 ezret. 

Az adattárolók a Silicon Motion SM2256-os kontrollert használják, Micron firmware-rel. 

Elsősorban azoknak ajánlja a Crucial, akik régebbi vagy lassúnak ítélt merevlemezről szeretnének váltani, látványos gyorsulást elérve a gépüknél. 

A 2,5 hüvelykes BX200 240, 480 és 960 gigabájtos kapacitásokban kapható, 66,99; 116,99 és 234,99 angol fontos áron. Három év garancia van az SSD-re, illetve az Acronis True Image HD szoftver is benne van a dobozban, a költözés segítésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.