Hirdetés

Takarékos táp az Antec-től



|

Az EarthWatts EA-750 80Plus Bronze minősítést érdemelt ki 88 százalékos hatásfoka miatt.

Hirdetés

Az Antec bővítette energiatakarékos tápegység-sorozatát, az EarthWatts szériát. Az új "zöld" modell az EA-750, amely 750 wattos teljesítményre képes, és 88 százalékos hatásfoka miatt kiérdemelte a 80Plus Bronze minősítést. Az NVIDIA SLI és az AMD CrossFireX bizonyítványaival egyaránt rendelkezik.

 

Az ATX12V v2.3-mas szabvánnyal kompatibilis PSU négy 12 voltos ágat kínál, illetve egy csendesnek mondott, dupla-golyóscsapágyas, 135 milliméteres ventilátort. Becsült élettartama 100 000 üzemóra, természetesen az Antec minden elvárt és megszokott biztonsági funkcióról gondoskodott.

 

A tápegység a környezetbarát és a költséghatékony modellek sorába igyekszik beállni, ezt az Antec külön hangsúlyozta is. A gyártó az EA-750-re három év garanciát vállal. Az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 129,95 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.