Hirdetés

Takarékosabb 1,5/2TB Samsung EcoGreen HDD-k



|

Hamarosan érkeznek a nagy tárkapacitású F2-es Samsung EcoGreen merevlemezek alacsonyabb fogyasztású utódai.

Hirdetés

A koreai Samsung F3EG jelzéssel ellátott 1,5- és 2 terabájtos EcoGreen merevlemezeket jelentett be, amely a jelenleg futó F2 szériánál is takarékosabbnak ígérkezik. A 3,5 hüvelykes asztali meghajtók felépítésben nincs nagy változás, tárkapacitástól függően továbbra is három vagy négy darab 500 gigabájtos tányér szolgáltatja a tárhelyet, míg a gyorsítótár mérete 16 vagy 32 megabájt lesz (a vásárló választhat a két változat közül).

 

samsung_ecogreen_f3eg_hdd.jpg
 

 


Az alacsony fogyasztásról és zajkibocsátásról a SilentSeek, NoiseGuard és EcoTriangle technológiák gondoskodnak, de ezekkel kapcsolatos pontos adatokat (áramfelvétel és zaj)egyelőre nem közölt a gyártó. A 2 terabájtos EcoGreen F3 európai szállítása és árusítása már megkezdődött, a 1,5 terabájtos változat csak később érkezik. Utóbbi fogyasztói ára még nem ismert, a nagyobbik változat viszont 128 eurós bevezető áron vásárolható meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.