Hirdetés

takeMS memóriahármas Core i7-hez



|

Kétféle méretben és órajelen a takeMS DDR3-as moduljai.

Hirdetés

Még épp időben újította meg DDR3-as készleteit a takeMS. A Core i7 invázió ugyanis csak november 17-dikén kezdődik el hivatalosan, így addigra akár a gyártó narancssárgás bordával felszerelt lapkáiból is bevásárolhatunk egy nagyobb mennyiséget.

 

takems_ddr3_triple.jpg
 

 

Az 1 és 2 gigabájtos modulokat trióba rendezve 3 és 6 gigabájtos csomagok közül válogathatunk, melyek órajele 1066 vagy 1333 megahertz lehet. Előbbi esetén CL 7-7-7-20-as időzítéseket kapunk, míg az 1333-as variánsoknál ezek az értékek CL 8-8-8-24-et jelentenek. A modulok órajeltől függetlenül 1,5 Voltos alapfeszültségen üzemelnek.

 

A 10 év garanciával forgalomba hozott takeMS modulok magyarországi áráról egyelőre nincs információnk, a szállítás azonban már megkezdődött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.