Hirdetés

Tarol a Pebble okosórája



|

Már több mint 275 000 rendelést kapott a Pebble az okosórájára.

Hirdetés

A Pebble okosórája már a Kickstarteren is népszerű volt, most pedig még többen igyekeznek szerezni egyet belőle. Mára több mint 275 000 előrendelést kaptak az órára, ebből 85 000 pedig már a Kickstarteren beérkezett. Szintén rekordnek számít, hogy több mint egymillió alkalmazást töltöttek le az órához a felhasználók. 

Január óta a Pebble több mint 93 000 órát szállított le a felhasználóknak, összesen 150 országban. Most naponta több ezer új okosórát gyártanak, hogy tartsák a lépést a megrendelésekkel. A gyártó a jövő évben a fejlesztőket is támogatná, a cél az, hogy egyre több app legyen az okosórára. 

A Pebble a valaha volt legnagyobb tőkét kapta tavaly a Kickstarteren, az akkori 10 millió dollár után pedig idén májusban újabb 15 milliót fektettek a cégbe. A gyártó addig nem szeretne megállni, amíg nem lesz a legjobb platform a viselhető kütyük között. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.