Hirdetés

Tegye takarékra hálózatát!



|

Az energiatakarékos hálózati eszközök majdnem felére csökkentik a fogyasztást.

Hirdetés

 

A lapkakészlet gyártókkal kialakított szoros együttműködésnek köszönhetően a D-Link elsőként tudta kifejleszteni azt az energiatakarékos megoldást, mely nem igényel kompromisszumokat a teljesítmény vagy a funkcionalitás terén, emellett csökkenti hálózatüzemeltetési költségeiket is.

 

A D-Link Green Ethernet switchek érzékelik, amikor a csatlakoztatott számítógépek kikapcsolásra kerülnek, és az adott portot készenléti módba helyezi, ezenfelül tovább csökkenti az áramfogyasztást a használt kábel hosszának függvényében. Míg a ma használatos switchek folyamatosan olyan teljesítménnyel működnek, mely a 100 méteres maximális kábelhosszhoz szükséges, a D-Link kutatásai azt mutatták, hogy az átlagos otthoni felhasználó legfeljebb 5-10 méteres hálózati kábeleket használ. Ennek figyelembevételével a D-Link Green Ethernet switchei felmérik a kábel hosszát, és ahhoz igazítják az teljesítményleadást.

 

“A D-Link Green Ethernet megoldásai jelentős fejlesztések mind környezetünk, mind vásárlóink számára. A D-Link felismerte az energiatakarékos hálózati termékek iránti piaci igényt, és elsőként váltotta valóra a Green Ethernet technológia elvi lehetőségét. Természetesen a nagyvállalatoknak is mérlegelniük kell környezeti felelősségüket. A D-Link Green Ethernet technológiáját adoptálva csökkenhet károsanyag kibocsátásuk.” - mondta Osbert Ong, a D-Link európai termékmenedzsere.

 

A D-Link Green Ethernet termékcsaládjának első tagjai a DGS-1005D/1008D valamint a DGS-1016D, DGS-1024D termékek. Az első termékek már 2007 októberében megérkeznek az európai – így a magyar – piacra. 2008-ban a D-Link kiterjeszti a Green Ethernet technológiát menedzselhető switcheire, így az xStack termékcsaládra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.