Hirdetés

Tele van szenzorral a Band 2 okoskarkötő



|

249 dollárba kerül a Microsoft legújabb fitneszes karkötője.

Hirdetés

A Microsoft nem csak okostelefonokat és hibrid laptopokat mutatott be tegnap, hanem a várakozásoknak megfelelően az új fitneszes karkötője, a Band 2 is debütált

Hirdetés

A viselhető kütyü 320 x 128-as felbontású, hajlított AMOLED kijelzőt kapott, amin Gorilla Glass 3 bevonat van. A szíj egy speciális műanyagból készült. 

Szerencsére bőven vannak szenzorok, az optikai pulzusmérő mellett akad ugyanis GPS, barométer, gyorsulásmérő, gyroszenzor, bőrön keresztüli hőmérő, UV-szenzor és a bőr elektromos ellenállását figyelő szenzor. Ez elég sok. 

Az összes begyűjtött adatot el lehet majd érni a Microsoft Health appon keresztül, ami a csatlakoztatott okostelefonra telepíthető. Természetesen a Cortana és a hangutasítások is támogatottak. 

Az új Band 48 órás üzemidőt ígér, és másfél óra alatt feltölt. Windows Phone 8.1-től, iPhone 4S-től és Android 4.3-tól fölfelé bármivel működik, és 249 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.