Hirdetés

Telefonáljon billentyűzettel!



|

A Logitech új EasyCall Desktop billentyűzete olyan kommunikációs panelt tartalmaz, amellyel internetes telefonálást bonyolíthatunk, de jár hozzá kihangosító és mikrfonos fejhallgató is.

Hirdetés

Logitech EasyCall Desktop
A Logitech EasyCall Desktop teljes körű megoldást jelent az internetes telefonhívások kezelésére és a PC-n való navigálásra. A kihangosító a hangerőszabályzóval, a némító funkcióval, a hívásfogadás és hívásmegszakítás gombokkal egyfajta vezérlőpultként szolgál az internetes telefonhívások kezelésére. A készlet tartalmaz egy mikrofonos fejhallgatót is, amelyet magánjellegű beszélgetések alkalmával a kihangosító erre a célra kialakított aljzatába csatlakoztathatunk. A RightSound technológia kiszűri a visszhangot a kihangosított internetes telefonbeszélgetésekből.

Logitech EasyCall Desktop
A stílusos vezeték nélküli billentyűzeten található kommunikációs panel segítségével elindíthatjuk kedvenc internetes telefonos alkalmazásunkat, megváltoztathatjuk az online állapotunkat, hívást fogadhatunk és kezdeményezhetünk. Telefonszámok és IP-címek tárolására egyaránt alkalmas, kényelmes gyorstárcsázó gombok teszik lehetővé a családtagok, barátok és kollegák felhívását. A készülék Skype-kompatibilis.

Logitech EasyCall Desktop

A Logitech EasyCall Desktop szeptember közepén kerül a boltokba az Egyesült Államokban és Európában. Európai ajánlott fogyasztói ára várhatóan 129,99 euró lesz. Magyarországi ajánlott fogyasztói ára még nem ismert.

A nagy teljesítményű Cordless Desktop MX 3200 Laser egér-billentyűzet kombináció dinamikus kereső/zoom funkcióval rendelkezik, amely jóval egyszerűbbé teszi az interneten való keresést és a számítógépen tárolt több ezer fájl átkutatását. A középkategóriás Cordless Desktop LX 710 Laserrel, egere fejlett precíziós lézertechnológiát használ, így a digitális fényképek szerkesztése is sokkal könnyebbé válik.

"A Logitech már évek óta dolgozik azon, hogy leegyszerűsítse a PC használatát, és a digitális élményt még intuitívabbá, még természetesebbé tegye bizonyos kezelőfunkciók perifériára helyezésével", mondta Denis Pavillard, a Logitech billentyűzet és desktop termékmarketing részlegének alelnöke. "Az új EasyCall Desktop egy háttérben futó szoftver révén egyesíti magában azokat a funkciókat, amelyek segítségével internetes hívásokat kezdeményezhetünk és fogadhatunk, miközben a mobiltelefonunkon megszokott módon kommunikálhatunk."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.