Hirdetés

Teljes estés Sony filmek kerülhetnek a YouTube-ra?



|

Felröppent egy pletyka, mely szerint teljes Sony filmek kerülhetnek fel az ingyenes videómegosztó oldalra.

Hirdetés

A CNet híradása szerint a YouTube komolyan pályázik a hosszú filmek licenszére, jelen esetben a Sony Pictures által fémjelzett alkotásokra. Ha a két cég közötti egyezkedésről szóló információk valósak és nyélbe is ütik az esetleges megállapodást, úgy komoly esélyünk van rá, hogy teljes estés mozikat vagy rövidebb lélegzetvételű filmeket is megnézhessünk bármikor a számítógépen, de még akár a YouTube-képes mobilunkon is teljesen ingyen és bérmentve.

 

 

youtube_logo.jpg
 

 

 

Persze a Sony Pictures-szel való kooperáció csak akkor lehet sikeres, ha lesznek olyan hirdetők, akik miatt megéri a rendkívül nagy befektetés, hiszen a YouTube mindenképp ingyenesen szeretné továbbra is kínálni zenéit, videóit, tévéműsorait, az MGM egyes filmjeit és ez alól a teljes estés filmek sem lennének kivételek. A híresztelést egyelőre sem a Sony Pictures, sem a YouTube nem kommentálta

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.