Hirdetés

Teljesen hangtalan a Calyos gamer számítógépe



|

Intel Core processzor és GeForce GTX 1060 dolgozik az eszközben.

Hirdetés

A FanlessTech beszámolója alapján az eddig jórészt csak ipari hűtőrendszerek tervezésével foglalkozott Calyos különleges számítógéppel készül a januári Consumer Electronics Show-ra, komoly teljesítménye ellenére ugyanis a gamereknek szánt NSG Cube terméke teljesen passzív hűtéssel büszkélkedhet. Elvileg tökéletesen zajtalanul működik, már persze ha merevlemez helyett SSD kerül a házába.


Hirdetés


Egyelőre kevés a konkrétum a számítógép kapcsán. A hírek szerint egy ASUS Z170I Pro Gaming alaplap található benne, azaz szinte biztosan hatodik generációs Intel Core (Skylake) processzorok hajtják majd, bár megfelelő időzítés esetén akár 7. generációs Kaby Lake is kerülhet a motorházteteje alá. A videokártyája egy ZOTAC GTX 1060 Mini modell, 6 GB GDDR5 dedikált memóriával. A hűtési rendszer tervezésekor állítólag 200W TDP-vel kellett megbirkózniuk a mérnököknek. Részletes tájékoztatást januárban kapunk majd a termékről.




(Forrás: AnandTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.