Hirdetés

Telnetwork Extreme 2



|

Az Extreme 2 fantázianévvel ellátott konfigurációval új zászlóshajóval jelentkezik a Telnetwork. A csúcsgépbe Intel Core i7 processzor és két Radeon HD 5850-es grafikus vezérlő került.

Hirdetés

Már volt szerencsénk korábban a Telnetwork egyik gamer számítógépéhez, amelyet kifejezetten a GameStar októberi jubileumára állítottak össze. Nos, a Számítóbbgép kínálatának gamer része épp megújulás alatt áll, így a forgalmazó úgy döntött, elküldi nekünk a legerősebb konfigurációjukat. Az Extreme2 felépítésén mi magunk is meglepődtünk, amikor megérkezett a gép, a csinos Thermaltake ház ugyanis roppant erős hardvereket rejt.

 

teln_extreme_2_1.jpg

 

Mivel a hamarosan nyugdíjazásra kerülő 920-as Core i7 utódja már elérhető, ezért a Telnetwork is ezt a friss modellt választotta ki az Extreme 2-höz, a 2,8 gigahertzen ketyegő központi egység ráadásul kiváló tuningpotenciállal is rendelkezik. A Smack Over fantázianévre keresztelt Intel X58-as alaplapot jó választásnak tartjuk, a forgalmazó maximálisan kihasználta eme típus képességeit ennél a konfigurációnál. A rendszermemória mérete összesen 6 GB, ám nem akármilyen modulokról van szó, hanem a Kingston 1600 MHz-en ketyegő HyperX triójáról. Remek választás az i7-930 processzorhoz, de nem ettől fognak igazán elámulni a leendő tulajdonosok.

 

teln_extreme_2_2.jpg

 

A gép legerősebb része kétségkívül a két Radeon HD 5850-es videokártyából összeállított CrossFire páros, amely rendkívüli számítási kapacitással és DirectX 11-támogatással is bír. Az Extreme 2 tulajdonosának így egy ideig biztos nem lesz gondja a játékok maximális részletességen történő futtatásával, ráadásul az új API adta lehetőségek is kihasználhatók.

 

teln_extreme_2_3.jpg

 

A WD Caviar Black sorozatának 1 terabájtos tagja került a gépbe egyedüli háttértárként, az optikai meghajtó pedig Blu-ray lemezek olvasására is alkalmas. A komponenseket a Gigabyte 720 wattos SuperB tápegysége látja el elegendő energiával, a megfelelő szellőztetésről pedig a Thermaltake Element S házba szerelt nagyméretű ventilátorok gondoskodnak. Októberben is nagyszerűnek ítéltük ezt a számítógépházat, és most sem változott a véleményünk, a belső kialakítás és a ventilátorok száma miatt továbbra is erősen ajánlott az Element S.

 

Ár: 499875 Ft

 

Az Extreme 2 alapkiépítése tehát igen erősre sikerült, ráadásul a vásárlást követo 3 hónapig ingyenes telefonos támogatást biztosít a forgalmazó.

A Telnetwork Extreme 2 gamer konfigurációról bővebben a www.szamitobbgep.hu weboldalon olvashatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.