Hirdetés

Tényleg jön a Galaxy Tab S3



|

Február 26-án mutatkozik be a Samsung legújabb androidos táblagépe.

Hirdetés

Sajnos a Galaxy S8-at nem látjuk meg az idei MWC-n, azonban a Samsung mutathat némi újdonságot a rendezvényen. A fókuszban ezúttal a Galaxy Tab széria lesz. 

Hirdetés

A sok pletyka után a Samsung hivatalosan is utalt rá, hogy az MWC sztárja a részéről a Galaxy Tab S3 táblagép lesz. 

A készülékről sok szivárgás volt az elmúlt hetekben, de egyelőre nem tudni, hogy eltérő modellekkel készül-e a bolti megjelenésre a Samsung, vagy mindenhol ugyanazt a lapkakészletet alkalmazza. 

Egyes jelentések a Qualcomm Snapdragon 820-as processzoráról tudnak, mások szerint a Samsung Exynos 7420 lesz a táblában. 

Ha igazak a szóbeszédek, akkor a Galaxy Tab S3 9,7 hüvelykes kijelzőt, 4 GB RAM-ot, előlapi ujjlenyomat-olvasót, USB-C portot és Android 7.0-t kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.