Hirdetés

Terabájt fél éven belül



|

A Seagate reménykedik benne, hogy elsőként lépheti át a bűvös határt.

Hirdetés

Joggal reménykedik hát az úttörő szerep megtartásával a cég. Új zászlóshajója a tervek szerint még az idei év első felében gazdagítani fogja a Barracuda sorozatot. Természetesen, az új, nagyobb sűrűségű merőleges rögzítési eljárással dolgozik majd, melyet már egy éve alkalmaz sikerrel. A merőleges rögzítési eljárás eredményeként lehetséges úgy elérni nagyobb kapacitást, hogy kevesebb tányért és fejet építenek a készülékbe, ami elvileg csökkenti a mechanikai meghibásodások esélyét, csakúgy, mint az üzemzajt és a hőtermelést is. Abban is bízik a cég, hogy a hasonló kapacitású versenytárs-meghajtók közül az ő modellje tartalmazza majd a legkevesebb tányért és fejet, így várakozásaik szerint a Barracuda lesz majd a legcsendesebb, legmegbízhatóbb darab.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.