Hirdetés

Terabájtos WD merevlemez



|

Caviar Black család: íme az új felső kategóriás merevlemezek.

Hirdetés

A múlt heti sikeres Scorpio Black rajtot követően, színre lép a Caviar Black család is. Míg a Scorpio Black merevlemezek a mobil gépek szegmensében nyújtanak igen erős teljesítményt, a Caviar Black az asztali számítógépek piacát célozza meg. Az egyelőre mindössze két tagot számláló család tagjai a 750 gigabájtos WD7501AALS, és az 1 terabájtos WD1001FALS. Mindkét termék elérhető lesz jövő héttől, a kisebbik 200 dollár körüli áron, míg a nagy testvérért 250 dollárt kérnek majd.

wd1tb.jpg


A Western Digital a lemezeket két processzorral és 32MB cache memóriával gyártja. A Black család tagjaként ezek a merevlemezek a leggyorsabb megoldást jelentik majd az asztali PC-k piacán – a Raptorokat nem számítva. A Green család tagjai a WD „zöld” merevlemezei lesznek (mely tulajdonságot a gyártó a csomagoláson sem felejtette el kihangsúlyozni): ezek leginkább energiatakarékos, halk megoldásokat jelentenek, míg a Blue család az olcsóbb megoldásokat takarja. A WD szerint a színkódolás segít a vásárlóknak eldönteni, hogy számukra melyik termék lehet az ideális.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.