Hirdetés

Terepnotebook a General Motors-tól



|

Hirdetés

Az autógyártó természetesen nem maga állítja majd elő a számítógépeket, hanem az erre szakosodott Itronixtól szerzi majd be őket. A General Motors és az Itronix három évre szóló exluzív megállapodást kötöttek olyan notebookok szállításáról, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és azt is elviselik, ha valaki 75 centiméteres magasságból a betonra ejti őket.

A GM várakozásai szerint a Hummer noteszgépek, ha strapabírásban nem is annyira, kinézetben azért hasonlítani fognak az elnyűhetetlen hírében álló autókhoz. A vállalat a Hummerek tulajdonosai mellett olyanoknak ajánlja majd a noteszgépeket, akik szakmájukból adódóan sokat dolgoznak terepen, például rendőrök, tűzoltók, erdészek, építészek.


Matt Gerber, a gépeket gyártó Itronix alelnöke elmondta, új noteszgépeiket eredetileg katonai használatra fejlesztette ki, mégpedig az Irakban szolgáló parancsnokok elgondolásai alapján. Az Itronix egyébként hamarosan az egyik legnagyobb amerikai katonai beszállító, a General Dynamics tulajdonába kerül. Gerber szerint a fejlesztési munkálatok közepén érkezett a felkérés a General Motorstól, hogy a vállalat készítsen olyan notebookot, amely tükrözi a Hummer terepjárók által sugallt életérzést.

A "terepjáró" noteszgép fekete-ezüst házban kap helyett, a díszítések a vevő igénye szerint sárgák, pirosak vagy szürkék. A Hummer notebookok 4 órán át működnek akkumulátorról, de kiegészítő akkuval ez akár 7 órára is növelhető. A készülékek november 1-től lesznek megvásárolhatók. A Hummer notebookok ára a különleges designra, a márkanévre és a különleges képességekre való tekintettel 3 ezer dollár körül kezdődik majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.