Hirdetés

Terminátor csontváz-PC



|

Nyitott, furcsa külsővel megáldott házat mutatott be az Antec.

Hirdetés

 

Az IT-piac gyártói már nem egy meghökkentő házat mutattak be, azonban az Antec újdonsága különösen figyelemremélrtó, és a Skeleton, Csontváz fantázianevet kapta.

 

Bár a ház teljesen nyitott, a tetején egy 250 milliméteres ventillátor kapott helyet; míg az elejére egy 92 millis került - sosem lehetünk elég óvatosak, gondolhatta a gyártó.

 

A ház négy meghajtóhellyel, hét bővítőhellyel, és számos különféle porttal rendelkezik. Tápegységet azonban sajátot kell szereznünk hozzá, no persze csak azután, miután kitaláltuk, hogy mikortól és mennyiért kapható - erről egyelőre nem adott ki információt az Antec.

 

További részletek és specifikációk a Csontváz-házról itt olvashatóak.

 

antec-skeleton.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.