Hirdetés

Ütésálló notebook a Getac-tól



|

A Getac S400 az Intel Calpella platformjára épül, és bizonyos fokig ellenáll a különféle fizikai hatásoknak.

Hirdetés

A Getac bemutatta legújabb strapabíró mobil számítógépét: az S400 kódnévre keresztelt, ütésállónak mondható notebook az Intel Calpella notebook-platformjára épül. Elsősorban kültéri használatra tervezték, így akár a katonák számára is, legyen szó járműben vagy irodában való használatról.

 

A noteszgép érdekessége a KryptoShell névre keresztelt ház, amelynek köszönhetően a laptop ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékleteknek egyaránt, továbbá kibírja a különféle vibrációkat és kisebb erejű ütéseket is. A 14 hüvelykes képernyő 1366 x 768-as felbontást tesz lehetővé, opcionálisan pedig multi-touch-képes panel is kérhető.

Az Intel Core i5-ös CPU-val szerelt gépbe maximum 8 GB RAM helyezhető. A 320 gigabájtos HDD helyett egy 80 GB-os SSD-meghajtó is választható. Ugyancsak a felhasználó dönthet az Intel HD grafikus rendszere és az NVIDIA GeForce G310M között. A DVD-író mellé univerzális kártyaolvasó, gigabites Ethernet, 802.11 b/g/n szabványú Wi-Fi, 2.0-ás Bluetooth, opcionálisan pedig 3G és GPS is jár.

 

A 7800 mAh-es akkumulátorral ellátott Getac S400 indulóra 1800 dollár. A noteszgépre három év garancia jár, és várhatóan november végén kerül majd a piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.