Hirdetés

Ütésálló notebook a Rugged Notebooks-tól



|

A 14,1 hüvelykes laptop extrém körülmények között is használható, és csupán 2,5 kilogramm.

Hirdetés

A Rugged Notebooks bemutatta legújabb hordozható számítógépét, amely egy 14,1 hüvelykes noteszgép, és ütésálló. A laptopot katonai és egyéb extrém körülmények közötti használatra is hitelesítették. A gép képességei ellenére mindössze 2,5 kilogrammot nyom. A magnézium borításnak köszönhetően a közel egy méteres zuhanásokat is gond nélkül kibírja.

 

A folyadékálló billentyűzettel ellátott gép 14,1 hüvelykes, 1280 x 800 és 1440 x 900-as felbontás megjelenítésére képes. Opcionálisan érintésérzékeny panel is kérhető. Processzorként egy Pentiumot vagy egy Core 2 Duót választhatunk, RAM tekintetében 8 GB áll rendelkezésre.

 

Az egy vagy két HDD-vel, illetve SSD-vel szerelt notebook grafikus képességeiért egy integrált Intel vezérlő felel. Találunk még gigabites Ethernetet, Wi-Fi-t, Bluetooth-t, 3G-s és WiMAX-ot is. A 6-és 9-cellás akkumulátorokkal kérhető Eagle laptop alapára 1695 dollár, és Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel egyaránt kérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.