Hirdetés

Tévészolgáltatást indítana az Intel



|

Kábeles és internetes adásokat is kínálna a Google-lel egyszer már próbálkozó Intel.

Hirdetés

A hírek szerint az Intel a CES-en részletezi azon terveit, amelyek szerint set-top box-os, felhő-alapú tévészolgáltatást indítana. Ez elsőként Amerikában valósulhat meg. Az Intel korábban már próbálkozott a Google-lel internetes fronton, azonban akkor a siker elmaradt.

A most tervezett szolgáltatás ötvözné a kábeles csomagokon keresztül elérhető tartalmakat az interneten sugárzott adásokkal (mint a Netflix-nél). Az első hírek az Intel ezen terveiről tavaly márciusban láttak napvilágot - akkor hasonlóakat lehetett hallani, annyi kiegészítéssel, hogy az adást interneten keresztül, inteles set-top box-okkal lehet majd fogni.

Ha az Intel sikerrel járna Amerikában, akkor utána más földrészeken is terjeszkedne a szolgáltatással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.