Hirdetés

TFT kijelzős Xbox360 kontroller



|

A Datel bemutatta legújabb kontrollerét, melyen egy kis kijelző is helyet kapott.

Hirdetés

A negyedik verziós, programozható WildFire Evo Xbox 360 kontroller 1.7 hüvelykes TFT kijelzőt kapott, melynek segítségével a beállítások széles spektruma elvégezhető. A különböző módok és jellemzők kezeléséért és birizgálásáért a Combat Command Weapons Selector Interface a felelős, mely legalább olyan könnyen kezelhető, mint amilyen hosszú a neve. A drót nélküli kontroller direktben csatlakozik az Xbox-hoz, amennyiben nem távolodunk hat méternél messzebb a Microsoft termékétől.

A kellő tapadást biztosító borítással rendelkező felület legérdekesebb része a TFT kijelző melyen módosíthatjuk, beállíthatjuk a kontroller összes paraméterét, az analóg karok érzékenységétől kezdve a gombok funkcióján keresztül a vibráció erősségéig. Itt tudjuk megadni a kamerakezelés gyorsaságát, és játék közben is bármit átkonfigurálhatunk. A WildFire Evo lehetőséget nyújt eltérő profilok tárolására is, így játékspecifikusan menthetünk különböző konfigurációkat, nem kell állandóan változtatni. A hónap vége felé kapható eszköz 55 dolláros áron lesz beszerezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.