Hirdetés

Thermalright CPU-hűtő 15 centis ventilátorral



|

Az Archon Rev. A a gyártó tavalyi újdonságának a frissített verziója.

Hirdetés

A Thermalright a tavalyi év végén mutatta be az Archon nevű processzorhűtőjét - az Archon most egy frissítésen esett át, a Thermalright pedig kiadta a CPU-hűtő újabb verzióját: ez az Archon Rev. A.

 

Az Archon Rev. A lecseréli az elődjénél használt 140 milliméteres ventilátort, és még nagyobb légkavarót használ: a TY-150-es 150 milliméteres. Az eszközre került hűtőborda mérete 170 x 155 x 53 milliméter, mellett pedig hat darab 6 milliméteres, nikkelezett réz hőcső található.

 

A ventilátor 160 x 140 x 26,5 millimétert foglal el, és 500, valamint 1100 RPM között képes működni, 19-23 dBA zajt keltve. A Thermalright Archon Rev. A ára 52,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.