Hirdetés

Thermaltake ARMOR A90: komoly hűtés, extravagáns külső, barátságos áron



|

A Thermaltake piacra dobta a CeBIT-en leleplezett, ARMOR A90 jelű számítógépházát, amely extravagáns, mégis ízléses külsővel, kitűnő hűtési képességekkel, a gyártótól megszokott minőséggel és remek ár/érték aránnyal hódít.

Hirdetés

A kiváló minőségű számítógépházak vezető gyártója, a Thermaltake a minap bejelentette, hogy piacra dobta az idei CeBIT-en leleplezett, közepes méretű toronyházát, a LED-es ventillátorokkal és futurisztikus külsővel izgalmassá tett ARMOR A90-et. A kéken derengő ventillátorok, az éles vonalak, az éjfekete szín, a burkolat felületét megtörő látványos fémháló, a háromszög alakú kisablak és a masszív előlapi ajtó rendkívül stílusossá teszik a házat, ám a némiképp hatásvadász elemek külsőre leginkább a keményvonalas játékosok számára teszik vonzóvá.

 

 

A csinos külső mellé szerencsére színvonalas tartalom is társul. Az 502 x 210 x 515 mm-es, 8,2 kg súlyú ARMOR A90 igen jól áll a bővítőhelyek számát illetően, hiszen hat darab 3,5 colos, három darab 5,25 colos és egy 2,5 colos foglalattal rendelkezik, ráadásul a három 5,25 colos, és egy 3,5 colos bővítőhely kívülről is hozzáférhető. Az előlapi I/O panelen két darab USB 2.0 portot, az audiocsatlakozókat, valamint a bekapcsoló- és reset gombokat helyezték el, a felső panelen pedig egy eSATA interfészt és további két USB 2.0 portot találunk.

 

 

A Thermaltake hagyományaihoz híven, természetesen különös figyelmet fordítottak a megfelelő hűtésre, és az optimális légáramlás megtervezésére. Ennek megfelelően egy kék LED-ekkel megvilágított, 1000 rpm fordulatszámú, 16 dB(A) zajt csapó, 20 cm-es ventillátort helyeztek el a ház felső részén, előre egy szintén megvilágított, 800 rpm-en forgó, 12 cm-es darabot szereltek, a hátsó panelre pedig egy 12 cm-es, 1000 rpm fordulatszámú TurboFan ventilátor került. Akinek ez sem lenne elég, az elöl még egy 12 cm-es vagy 20 cm-es eszközzel növelheti a hűtési teljesítményt, a videokártya hőjének elvezetését pedig egy oldalra felszerelt, 12 cm-es ventillátorral segítheti.

 

 

A rendkívül jó hűtési képességekkel bíró számítógépház lehetővé tette, hogy az alsó részén alakítsák ki a tápegység helyét. A fémhálós burkolattal szellőssé tett ház pormentességét kivehető, ezáltal könnyen tisztítható porszűrő betétek segítik elő. Az ATX-es vagy microATX-es alaplapokat befogadó Thermaltake ARMOR A90 már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában, 94 dollár körüli árakon.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.