Hirdetés

Thermaltake CPU-hűtő 10 év garanciával



|

A Frio Extreme minden alkatrészére vonatkozik a gyártó új garanciaprogramja.

Hirdetés

A Thermaltake figyelemreméltó processzorhűtője, a Frio Extreme 2012. elején mutatkozott be, a Frio széria csúcskategóriás, léghűtéses variánsaként. A gyártó komolyan gondolta, amikor nagy szavakat mondott a játékosoknak és profiknak szánt CPU-hűtőről - ezt most azzal bizonyítja, hogy mindegyik ilyen hűtőre 10 év garanciát ad.

 

A Frio Extreme két hűtőbordával rendelkezik, amelyek 0,4 milliméteres alumínium lamellákból állnak, két darab 14 centiméteres ventilátorral és hat darab 6 milliméteres réz hőcsővel dolgozik, a maximális hűtési teljesítménye pedig 250 watt.

 

A gyártó minden 2012. január 1. után értékesített Frio Extreme-re 10 év garanciát vállal, ebben pedig minden alkatrész benne van. Ez azt jelenti, hogy amennyiben 10 éven belül bármi probléma merül fel a hűtővel, a Thermaltake egy újat küld helyette, illetve ha ez nem lehetséges, azzal egyenértékű modellre cseréli azt. A Frio Extreme ezzel egy évtizednyi biztonságot garantál.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.