Hirdetés

Thermaltake: csendes CPU-hűtő LGA 1156-ra



|

Folyamatosan érkeznek a bejelentések az új foglalatra illeszkedő hűtőkről, ezúttal a Thermaltake mutatta be legújabb fejlesztését.

Hirdetés

Az Intel Core i5 processzorainak hivatalos premierjéig ugyan még több, mint egy hónap - ha nem kettő - van hátra, az egyes komponens gyártók mégis hétről-hétre állnak elő azon termékeikkel, melyek már teljes támogatást nyújtanak az új központi egységekhez. A Thermaltake egy nem túl fantáziadús nevű processzorhűtővel állt elő, viszont a Silent 1156 névvel a felhasználók legalább egyértelmű jelzést kapnak arra vonatkozólag, hogy mire is szerelhető fel pontosan a hőcsöves megoldás. Ahogy a dobozon sem szerepel más foglalat, úgy a hűtő mellé sem kerül egyéb lefogatási szerelék, a Silent 1156 kizárólag a névben szereplő foglalathoz használható.

 

thermaltake_silent_1156.jpg
 

 


A 382 gramm tömegű, 110(H)×72(Sz)×140(M) milliméter méretekkel rendelkező egység réz talpából két, egyenként 8 milliméter átmérőjű hőcső ered az alumínium lamellák felé, amit egy 92 milliméteres, 800 és 1700 percenkénti fordulat között üzemelő ventilátor szellőztet. A légkavaró maximális zajkibocsátása a gyártó szerint nem haladja meg a 22 dBA-t.


Az Intel pöckös lefogatási rendszerével érkező Silent 1156 várhatóan a processzorok megjelenésnek napján elérhetővé válik, ajánlott végfelhasználói árat azonban még nem határozott meg a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.