Hirdetés

Thermaltake ház beépített HDD-dokkolóval



|

A gyártó legújabb háza a V9 BlacX Edition, amelynek a tetején SATA-s HDD-dokkoló található.

Hirdetés

Azok, akik szeretik a PC-házakat, biztosan ismerik a Thermaltake V9 Black Editiont, amely már néhány éve kapható a piacon, és egy igazán kellemes külsejű házról van szó. Azonban a legújabb, V9 BlacX Edition, némileg különbözik ettől.

 

A midi torony teljesen fekete külsővel rendelkezik, és hét PCI bővítőhely van benne, valamint tíz férőhely meghajtók számára. Az igazi eltérés és különlegesség azonban egy SATA-s HDD-dokkoló, amely közvetlenül a ház elején kapott helyet.

 

Tulajdonképpen egy szabvány merevlemez-dokkolóról van szó, azonban a megoldás nagyon ötletes. A bővítés segítségével a 2,5 és 3,5 hüvelykes merevlemezeket úgy tologathatjuk gépünkbe, mint a pendrive-okat. A V9 BlacX Edition augusztusban érkezik a boltokba, 99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.